Avui és dijous gras, dijous llarder... i què millor que aquesta recepta: Coca de llardons. És molt fàcil i boníssima!
A Cal Soparet ja les tenim preparades!!!
Ingredients:
Pasta de full
1 ou
100gr. de llardons
sucre
ametlla crua "ratllada"
Preparació de la coca:
Pre-escalfem el forn a 200º amb foc a dalt i baix mentre preparem la coca.
Estenem la pasta de full i amb una forquilla la punxem tota, per tal de que no s'infli.
La pintem amb un ou batut.
A continuació, esmicolem (al gust) els llardons i els repartim sobre tota la coca.
Hi posem l'ametlla crua i el sucre ben escampat per sobre.
Amb un ganivet sense punta a les vores i anem fent pessigs.
Ho enfornem a 180º durant uns 20 minuts.
Esperem que us agradi!
BON PROFIT!
La cançó d'avui: Cèlia Cruz - La vida és un carnaval
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada