Ahir dimecres de cendra...el dia de la sardina!
Avui doncs, us pengem la recepta que l'home de Cal Soparet va preparar per sopar.
Una coca de pasta de full amb tomàquet i sardines... boníssima!!!
Esperem que us agradin!
Preparació del plat:
En una paella hi tirem la ceba tallada fineta i la deixem fer a foc lent. Un cop estigui prou feta, hi afegim el tomàquet i deixem que es cogui a foc lent.
Pre-escalfem el forn a 180º Preparem les safates amb la pasta de full. Intentem buscar-ne d'una mida petita, per tal de que aquestes coques quedin individuals. Sinó en tenim, podem utilitzar una safata grossa per fer una coca grossa.
Punxem la pasta de full per tal de que no s'infli.
Batem un ou i pintem amb un pinzell la pasta de full.
Ho posem al forn i ho deixem un 20 minuts o fins que veiem que ja està dorada.
Un cop tret del forn preparem el plat. Posem a sobre de la pasta de full salsa de tomàquet que ja tenim preparada i col·loquem a sobre un parell de sardines.
BON PROFIT!!!!
I avui la cançó que us proposem és Pink Floyd - Wish you were here. En honor al cuiner!!!
Avui doncs, us pengem la recepta que l'home de Cal Soparet va preparar per sopar.
Una coca de pasta de full amb tomàquet i sardines... boníssima!!!
Esperem que us agradin!
Ingredients:
Llaunes de sardines a l'oli d'oliva
1 fulla de pasta de full
1 ceba grossa
Tomàquet de llauna
1 ou
Preparació del plat:
En una paella hi tirem la ceba tallada fineta i la deixem fer a foc lent. Un cop estigui prou feta, hi afegim el tomàquet i deixem que es cogui a foc lent.
Pre-escalfem el forn a 180º Preparem les safates amb la pasta de full. Intentem buscar-ne d'una mida petita, per tal de que aquestes coques quedin individuals. Sinó en tenim, podem utilitzar una safata grossa per fer una coca grossa.
Punxem la pasta de full per tal de que no s'infli.
Batem un ou i pintem amb un pinzell la pasta de full.
Ho posem al forn i ho deixem un 20 minuts o fins que veiem que ja està dorada.
Un cop tret del forn preparem el plat. Posem a sobre de la pasta de full salsa de tomàquet que ja tenim preparada i col·loquem a sobre un parell de sardines.
BON PROFIT!!!!
I avui la cançó que us proposem és Pink Floyd - Wish you were here. En honor al cuiner!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada