Avui, us presentem un dels entrants que vam fer per la nit de Nadal i que realment, van agradar moltíssim: cupcakes salats. En vam fer de tres tipus: cupcakes de tomàquet i tonyina, cupcakes de carbassó i cupcakes de ceba caramelitzada.
Avui us deixo la recepta dels Cupcakes de tomàquet i tonyina.
Esperem que us agradin.
Avui us deixo la recepta dels Cupcakes de tomàquet i tonyina.
Esperem que us agradin.
Ingredients (24-30 minicupcakes):
2 llaunes de tonyina escorreguda
2 cullerades tomàquet concentrat
20 gr. de sucre morè
3 ous
70 gr. d'oli neutre (girasol, oliva suau)
170 gr. de farina de blat
7 gr. de llevadura
sal
espècies al gust (en el nostre cas, orenga)
tomàquet cherry per a decorar
formatge philadelphia
Preparació dels cupcakes:
Preescalfem el forn a 160º (a dalt i a baix sense aire)
Batem l'oli amb el sucre i incorporem els ous, fins a obtenir una textura homogènia. Afegim la tonyina, el tomàquet concentrat i les espècies que hi volem posar.
Per altra banda, mesclarem els productes secs. Barregem la llevadura amb la farina (ben tamisat).
Barregem els ingredients secs amb els líquids. Veureu que ens queda una barreja una mica líquida (és normal).
Omplim els motlles fins a 3/4 de la seva capacitat i els col·loquem en una safata de reixa al forn, durant 20 minuts o bé fins que els punxeu i l'escuradents surti net.
Quan estiguin fets, cal deixar-los refredar a la safata de reixa per tal de poder decorar-los.
En aquest cas, la decoració ha estat molt senzilla. Hem posat el formatge Philadelphia a una màniga pastissera i hem fet petits puntets a sobre el cupcake per tal d'enganxar mig tomàquet cherry.
BON PROFIT!
BON PROFIT!
Avui la cançó que us recomanem és: The Police - Every breath you take
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada