BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dissabte, 19 de març del 2011

Pa de pessic de xocolata

Com us he dit en l'anterior recepta, el dijous va ser l'aniversari de la Maria, doncs avui hem fet un berenar a Cal Soparet per celebrar-lo. Hem preparat dos pastissos: un pastís de xocolata per l'homenatgeada i un pastís de poma. Ara us posem la recepta del pastís de xocolata, que l'hem tret del blog, Destapant cassoles, boníssim Mercè!! Nosaltres hem fet, per això, una adaptació en la decoració.


Ingredients (la mesura és un got d'aigua gros):
1 got de llet
1 got de farina
1 got de sucre (nosaltres n'hem posat mig)
1 got d'oli
1 got de PALADÍN (xocolata pols)
1 sobre de llevat
4 ous
cobertura:  xocolata negra foundant
decoració: lacasitos, xocolatina blanca

Preparació del pa de pessic:
Barregem la llet, l'oli, els ous i el sucre amb la batedora. Mentres, anem afegint el got de Paladín fins que quedi un color uniforme.
A part mesclem la farina amb el llevat i ho afegim a la massa passant per un colador fi de malla (tamisar) mentre seguim batent.
Quan la barreja és a punt ho aboquem la massa i enfornem a 180 º (dalt i baix ) uns 45 minuts.

Deixem refredar i preparem la cobertura:
Nosaltres simplement hem fos la xocolata foundant i l'hem abocat a sobre del pa de pessic, només per la part de dalt, escampant-ho de manera que quedi una capa homogènia.

Per a la decoració hem utilitzat una xocolatina blanca i posant la xocolata negra desfeta dins del Decomax (Lékué) hi hem escrit el Felicitats Maria.
Una vegada fet, l'hem posat a la nevera una bona estona per tal de que la cobetura s'endurís.
BON PROFIT i FELICITATS, una altra vegada, MARIA!!!
Avui la cançó no pot ser una altra que aquesta: Anys i anys

1 comentari:

  1. Ja,ja, quina cucada de pastís!, sabeu que s'està coent al meu forn mentre us escric?: el mateix pa de pessic de xocolata per a l'aniversari del meu germà que celebrarem demà!. Aquesta formula és boníssima,oi?, queda un pastís humit, tipus brownie amb un potent gust a xocolata. M'alegro moltíssim que us hagi agradat.Una forta,forta abraçada!!

    ResponElimina