Fa dies que no actualitzem, i aquest matí per gastar una làmina de pasta de full que rondava per la nevera, he fet uns croissanets de xocolata, seguint la recepta de Els fogons de la bordeta.
Són molt fàcils de fer i ràpids!!! Hem de millorar la forma de croissant, però mica en mica ho aconseguirem!
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
xocolata fondant
1 ou
virutes de xocolata
Preparació del postre:
Tallem la làmina de pasta de full en triangles, més o menys grans depenent de la mida que volem que siguin els croissants.
Posem un trosset de xocolata al centre dels triangles i cargolem la massa des d'un costat cap a un extrem. Corbem els extrems cap a dins per a aconseguir la forma típica de croissant.
En una safata de forn, hi posem paper sulfuritzat, i hi posem els croissants. Els pintem amb ou batut. Hi espolveragem unes virutes de xocolata, i ho coem al forn preescalfat a 200ª durant 15 minuts, o fins que veiem que estan ben daurats.
BON PROFIT!!!!
BONÍIIIIIIISSIMS!, aquests recursos amb la pasta de full són una meravella! (jo també els faig amb crema de xocolata).
ResponEliminaFàcils i ben bons! En un tres i no res prepares un berenar deliciós!
ResponEliminaOs quedaron perfectos. Seguro que son deliciosos y no dejasteis ni uno para el día siguiente.
ResponEliminaBesos.
Genials nois, us han quedat ben macos!!! i ben bons, oi? jejeje Petons i bon diumenge!
ResponElimina