Avui una recepta ben estiuenca, el gaspatxo. A casa ens agrada molt i, la meva mare, l'ha fet així tota la vida. Espero que us agradi.
Ingredients:
3kg tomàquet ben vermell
1 pebrot verd
1 all
1 molla de pa
1 tasseta d'oli
1 rajolí de vinagre
sal
Preparació del plat:
Posem la molla de pa (no molt gran) en remull en un got d'aigua. Pelem els tomàquets i els tallem a trossos. Tallem a trossos també el pebrot verd i l'all.Hi afegim també la molla de pa arremullada. Ho pasem tot pel minipimer. A continuació hi afegim l'oli, el vinagre i la sal. Una vegada ho tinguem ben triturat, ho passarem pel colador xino. Repetirem l'acció tantes vegades com més fi volguem el gaspatxo. Tastarem i acabarem de posar oli, vinagre o sal, si cal. O ho servim i que cadascú s'ho acabi d'amanir al gust.
Servim i BON PROFIT!!!
La cançó amb la que acompanyarem aquest plat tan refrescant és: Johann Pachelbel - Canon en Re major.