Avui una recepta ben estiuenca, el gaspatxo. A casa ens agrada molt i, la meva mare, l'ha fet així tota la vida. Espero que us agradi.
Ingredients:
3kg tomàquet ben vermell
1 pebrot verd
1 all
1 molla de pa
1 tasseta d'oli
1 rajolí de vinagre
sal
Preparació del plat:
Posem la molla de pa (no molt gran) en remull en un got d'aigua. Pelem els tomàquets i els tallem a trossos. Tallem a trossos també el pebrot verd i l'all.Hi afegim també la molla de pa arremullada. Ho pasem tot pel minipimer. A continuació hi afegim l'oli, el vinagre i la sal. Una vegada ho tinguem ben triturat, ho passarem pel colador xino. Repetirem l'acció tantes vegades com més fi volguem el gaspatxo. Tastarem i acabarem de posar oli, vinagre o sal, si cal. O ho servim i que cadascú s'ho acabi d'amanir al gust.
Servim i BON PROFIT!!!
La cançó amb la que acompanyarem aquest plat tan refrescant és: Johann Pachelbel - Canon en Re major.
Ara a l'estiu sempre va bé, i jo amb les tomates que tinc a l'hort m'anirà perfecte. Per cert, hi ha un blog: Memòries d'una cuinera que aquest mes recull receptes de gaspatxo, per si hi vols participar.
ResponEliminaPetons
Gràcies Sílvia! Ho havia vist feia dies, però me'n vaig oblidar!!! Ja hi he participat!!
ResponEliminaUna abraçada!
bon dia parella! és ben curiós com una mateixa recepta tothom la fem diferent!!! ;P. Molts petonets i gràcies per participar!!! bon cap de setmana
ResponEliminaQuantes variacions d'una mateixa recepta, això és genial!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar al Memòries.