BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 15 d’abril de 2012

Arròs amb botifarra de ceps

 

Avui  dia 15 d'abril... toca publicar la Recepta del 15
que aquest mes ens proposen l'arròs!
Doncs bé, un dia teníem per la nevera unes botifarres de ceps, que vam parofitar-les per fer aquest arròs, boníssim!!!! 
Esperem que us agradi!!!!




Ingredients (2 persones):
3 botifarres de ceps
400 gr. (aprox.) d'arròs
ceba
tomàquet
oli
sal
brou

Preparació del plat:
En primer lloc posem en una cassola una mica d'oli i hi daurem les botifarres . Una vegada tinguem les botifarres ben daurades, hi sofregim una mica de ceba i a continuacióm, tomàquet. 
Per altra banda anirem escalfant el brou que tinguem, per tenir-lo calent a l'hora d'afegir-lo a l'arròs.
Una vegada sofregit el tomàquet, sofregim l'arròs i hi aboquem el brou. Deixarem una 20 minuts fins que l'arròs estigui. Anirem vigilant que no es quedi sense brou. Quan quedin 2-3 minutets, apagarem el foc, el deixarem resposar i llest per servir.
 
 

BON PROFIT!!!
 
Avui la cançó que us proposem és: La Valse D'Amelie (BSO Amelie)

8 comentaris:

  1. Nois, què si m'agrada? Ha de ser una passada!! El gustet de la botifarra de ceps li ha de donar un toc impressionant!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ostres, però quina pinta per favor!! La botifarra de ceps no l'he tastada mai, però veient la pinta que té aquest arrosset, n'hauré d'encarregar una ben aviat! ;)
    Un arròs sensacional nois. M'encanta!

    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  3. El arroz tiene una pinta genial pero...¿que son las butifarras de cepa?
    Besos

    ResponElimina
  4. Ostres, fer un arròs com aquest és tot un luxe!
    Nani

    ResponElimina
  5. Orquidea59, ceps son setas, es decir, butifarras de setas... buenísimas!!

    ResponElimina
  6. I quina cremositat!...a la foto traspúa la suavitat d'aquest arrosset...salivera!!!Molt bona pinta senyors!

    ResponElimina
  7. Molt contents amb els vostres missatges! Gràcies!!!

    ResponElimina
  8. Os ha salido un arroz sensacional, los seps les dan mucho sabor, y no digamos la butifarra, Yo aveces lo preparo tan solo con unos Rovellons y unas salchichas, si sale también extraordinario.
    Un saludo.
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ResponElimina