Tot i que fa més de mig any que no publico res, els fogons de casa han estat actius, no hem parat de cuinar i provar noves receptes, fer fotos per poder compartir-ho amb vosaltres.
Per fer el pastís, em vaig inspirar en el blog Bufet de postres. Ens va semblar molt original i senzill de fer. Així que així ho vam fer.
Ingredients:
Pa de pessic:
1 iogurt de llimona
3 mides del got del iogurt de farina
2 mides de sucre
1 mida d'oli
3 ous
1 sobre i mig de llevadura Royal
raspadura d'una llimona
Cobertura de xocolata:
150 gr. de xocolata de postres
150 gr. de nata per muntar
75 gr. de mantega
Decoració:
1 bossa de lacasitos
Preparació del pastís:
Per a fer el pa de pessic, podeu seguir les instruccions que vam donar en la nostra entrada: Pa de pessic.
Un cop fet el pa de pessic, tallem un triangle que serà el que ens farà de cua del peix.
A continuació posarem el pastís sobre d'una reixa. A sota d'aquesta hi podem posar una safata, per poder aprofitar la xocolata que caigui.
Escalfem la nata fins que arrenqui el bull. Llavors la retirem del foc i hi afegim la xocolata i la mantega a trossos. Hem de remenar fins que aconseguim una crema homogènia.
Ara cal tirar-ho per sobre del pastís de manera que quedi el més uniforme possible.
Deixarem quallar fins que poguem enganxar els Lacasitos.
I llestos per menjar!!! Va arressar: Bonísssim!!!
BON PROFIT!!!
La cançó d'avui no pot ser una altra que: Anys i anys del Club Super 3