Tot i que fa més de mig any que no publico res, els fogons de casa han estat actius, no hem parat de cuinar i provar noves receptes, fer fotos per poder compartir-ho amb vosaltres.
Per fer el pastís, em vaig inspirar en el blog Bufet de postres. Ens va semblar molt original i senzill de fer. Així que així ho vam fer.
Ingredients:
Pa de pessic:
1 iogurt de llimona
3 mides del got del iogurt de farina
2 mides de sucre
1 mida d'oli
3 ous
1 sobre i mig de llevadura Royal
raspadura d'una llimona
Cobertura de xocolata:
150 gr. de xocolata de postres
150 gr. de nata per muntar
75 gr. de mantega
Decoració:
1 bossa de lacasitos
Preparació del pastís:
Per a fer el pa de pessic, podeu seguir les instruccions que vam donar en la nostra entrada: Pa de pessic.
Un cop fet el pa de pessic, tallem un triangle que serà el que ens farà de cua del peix.
A continuació posarem el pastís sobre d'una reixa. A sota d'aquesta hi podem posar una safata, per poder aprofitar la xocolata que caigui.
Escalfem la nata fins que arrenqui el bull. Llavors la retirem del foc i hi afegim la xocolata i la mantega a trossos. Hem de remenar fins que aconseguim una crema homogènia.
Ara cal tirar-ho per sobre del pastís de manera que quedi el més uniforme possible.
Deixarem quallar fins que poguem enganxar els Lacasitos.
I llestos per menjar!!! Va arressar: Bonísssim!!!
BON PROFIT!!!
La cançó d'avui no pot ser una altra que: Anys i anys del Club Super 3
Molt bonic, parella. A veure si us podem veure més per la xarxa a partir d'ara. Felicitats per la Paula.
ResponEliminaI taaaaaant! Intentarem seguir penjant receptes! Fins aviat!
Elimina1r Concurs de receptes de cuina amb tòfona de Centelles.
ResponEliminaBenvolguts Susanna i Juan Pedro,
Us volem donar a conéixer el concurs de receptes de cuina amb tòfona que organitza el nostre municipi amb motiu de la 6a Fira de la tòfona de Centelles (21 de desembre tot el dia, 22 de desembre al matí).
Podeu consultar les bases al següent enllaç http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/2013/11/10/bases-del-concurs-de-cuina-centelles-capital-de-la-tofona-2013%E2%80%B3/ i informació genèrica a http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/ .
Us animem a enviar i/o encoratjar a amants de la gastronomia receptes i/o fotografies amb tòfona negra al concurs. El termini finalitza el proper 10 de desembre.
També podreu seguir les nostres receptes fent un m’agrada a la pàgina de seguidors Facebook Centelles, capital de la tofona – Centelles, capital de la trufa
Agrairem ens feu difusió entre els vostres amics/seguidors, i us convidem a gaudir de la 6a fira de la tòfona el cap de setmana del 21 de desembre (dissabte tot el dia) i 22 (diumenge, matí), amb una agenda plena d'activitats, entre elles, cursos de cuina gratuïts amb degustacions. Aquest any tindrem el restaurant les Cols d'Olot. No us ho perdeu!
Salutacions,
Virtuts Saez
Tècnica de turisme
Promoció Econòmica Osona Sud - Alt Congost
Tel 938-811-257
Fax 938-812-094
saeznv@diba.cat
M'encanta cuinar pels demés però si a més es tracta d'un dels petits de casa encara fa més il·lusió, oi? llàstima que no tenim temps de publicar-ho tot...
ResponElimina