BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dijous, 21 de novembre del 2013

Pastís del primer aniversari de la Paula


Tot i que fa més de mig any que no publico res, els fogons de casa han estat actius, no hem parat de cuinar i provar noves receptes, fer fotos per poder compartir-ho amb vosaltres. 
Avui torno a activar el blog amb el pastís que vam fer al juny per celebrar el primer aniversari de la nostra filla, la Paula. Com passa el temps!!!






Per fer el pastís, em vaig inspirar en el blog Bufet de postres. Ens va semblar molt original i senzill de fer. Així que així ho vam fer.



Ingredients:
Pa de pessic:
1 iogurt de llimona

3 mides del got del iogurt de farina
2 mides de sucre
1 mida d'oli
3 ous
1 sobre i mig de llevadura Royal
raspadura d'una llimona

Cobertura de xocolata:
150 gr. de xocolata de postres
150 gr. de nata per muntar
75 gr. de mantega

Decoració:
1 bossa de lacasitos

Preparació del pastís:

Per a fer el pa de pessic, podeu seguir les instruccions que vam donar en la nostra entrada: Pa de pessic.
Un cop fet el pa de pessic, tallem un triangle que serà el que ens farà de cua del peix.
A continuació posarem el pastís sobre d'una reixa. A sota d'aquesta hi podem posar una safata, per poder aprofitar la xocolata que caigui.
Escalfem la nata fins que arrenqui el bull. Llavors la retirem del foc i hi afegim la xocolata i la mantega a trossos. Hem de remenar fins que aconseguim una crema homogènia. 
Ara cal tirar-ho per sobre del pastís de manera que quedi el més uniforme possible.
Deixarem quallar fins que poguem enganxar els Lacasitos. 



I llestos per menjar!!! Va arressar: Bonísssim!!! 

BON PROFIT!!!

La cançó d'avui no pot ser una altra que: Anys i anys del Club Super 3

4 comentaris:

  1. Molt bonic, parella. A veure si us podem veure més per la xarxa a partir d'ara. Felicitats per la Paula.

    ResponElimina
  2. 1r Concurs de receptes de cuina amb tòfona de Centelles.


    Benvolguts Susanna i Juan Pedro,



    Us volem donar a conéixer el concurs de receptes de cuina amb tòfona que organitza el nostre municipi amb motiu de la 6a Fira de la tòfona de Centelles (21 de desembre tot el dia, 22 de desembre al matí).

    Podeu consultar les bases al següent enllaç http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/2013/11/10/bases-del-concurs-de-cuina-centelles-capital-de-la-tofona-2013%E2%80%B3/ i informació genèrica a http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/ .


    Us animem a enviar i/o encoratjar a amants de la gastronomia receptes i/o fotografies amb tòfona negra al concurs. El termini finalitza el proper 10 de desembre.


    També podreu seguir les nostres receptes fent un m’agrada a la pàgina de seguidors Facebook Centelles, capital de la tofona – Centelles, capital de la trufa


    Agrairem ens feu difusió entre els vostres amics/seguidors, i us convidem a gaudir de la 6a fira de la tòfona el cap de setmana del 21 de desembre (dissabte tot el dia) i 22 (diumenge, matí), amb una agenda plena d'activitats, entre elles, cursos de cuina gratuïts amb degustacions. Aquest any tindrem el restaurant les Cols d'Olot. No us ho perdeu!


    Salutacions,


    Virtuts Saez

    Tècnica de turisme

    Promoció Econòmica Osona Sud - Alt Congost

    Tel 938-811-257

    Fax 938-812-094

    saeznv@diba.cat

    ResponElimina
  3. M'encanta cuinar pels demés però si a més es tracta d'un dels petits de casa encara fa més il·lusió, oi? llàstima que no tenim temps de publicar-ho tot...

    ResponElimina