BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

divendres, 25 de gener del 2013

Flam de cafè

Avui penjo el postre que vam fer pel sopar de Cap d'Any. Un flam de cafè extret del blog Cuinar és senzill, molt senzill de fer i el més important...boníssim!!!



Ingredients:

1 pot de llet condensada
1 mida del pot de llet
3 ous
3 sobres de cafè soluble
Caramel líquid
Nata

Preparació del postre:
Pre-escalfem el forn a 175º.
Barregem en un bol tots els ingredients, excepte el caramel. Caramel·litzem el motlle i hi posem la preparació que hem fet.
Ho courem al forn a bany maria aproximadament 40 min. (jo ho vaig tenir més estona, ja que punxava el flam amb un escuradents i no acabava de sortir net).
Quan estigui fred, el desmotllem i ja el tenim llest per servir!



BON PROFIT!!!!

La cançó que avui us recomanem: Sopa de Cabra - Camins

5 comentaris:

  1. Hola Susanna i Juan Pedro! No coneixia el vostre bloc, m'hi he trobat per casualitat. I m'agrada! Aquest flam de cafè inspirat en Cuinar és senzill fa molt bona pinta! Ja tenim una seguidora més!

    ResponElimina
  2. Caram quin goig de flam...amb gustet a cafè...PERFECTE!
    Ja us trobava a faltar!, una abraçada macos!

    ResponElimina
  3. Por aquí, de momento, no hemos pasado de las natillas, sabrosísimas. O sea, que los flanes no han tenido su oportunidad en nuestra cocina. Y la virguería de esta variedad que proponéis es demasiado tentadora como para pasarla por alto.
    Saludos desde Waterbridge i bon cap de setmana.

    -Andy-

    ResponElimina
  4. Que buena pinta tiene!! Te ha quedado delicioso y esponjoso. Muy rico.
    Besos

    ResponElimina
  5. Hola! Mireu que acabo de descobrir el vostre bloc i he trobat que teniu unes receptes fantàstiques!!! Aquest flam fa una pinta!!!! Per això us he volgut donar un premi...espero no us sabrà greu. Si us sembla podeu donar-hi un cop d'ull al meu bloc: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/p/gratitud.html
    Salutacions

    ResponElimina