Avui penjo el postre que vam fer pel sopar de Cap d'Any. Un flam de cafè extret del blog Cuinar és senzill, molt senzill de fer i el més important...boníssim!!!
Ingredients:
1 pot de llet condensada
1 mida del pot de llet
3 ous
3 sobres de cafè soluble
Caramel líquid
Nata
Preparació del postre:
Pre-escalfem el forn a 175º.
Barregem en un bol tots els ingredients, excepte el caramel. Caramel·litzem el motlle i hi posem la preparació que hem fet.
Ho courem al forn a bany maria aproximadament 40 min. (jo ho vaig tenir més estona, ja que punxava el flam amb un escuradents i no acabava de sortir net).
Quan estigui fred, el desmotllem i ja el tenim llest per servir!
BON PROFIT!!!!
La cançó que avui us recomanem: Sopa de Cabra - Camins
Hola Susanna i Juan Pedro! No coneixia el vostre bloc, m'hi he trobat per casualitat. I m'agrada! Aquest flam de cafè inspirat en Cuinar és senzill fa molt bona pinta! Ja tenim una seguidora més!
ResponEliminaCaram quin goig de flam...amb gustet a cafè...PERFECTE!
ResponEliminaJa us trobava a faltar!, una abraçada macos!
Por aquí, de momento, no hemos pasado de las natillas, sabrosísimas. O sea, que los flanes no han tenido su oportunidad en nuestra cocina. Y la virguería de esta variedad que proponéis es demasiado tentadora como para pasarla por alto.
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge i bon cap de setmana.
-Andy-
Que buena pinta tiene!! Te ha quedado delicioso y esponjoso. Muy rico.
ResponEliminaBesos
Hola! Mireu que acabo de descobrir el vostre bloc i he trobat que teniu unes receptes fantàstiques!!! Aquest flam fa una pinta!!!! Per això us he volgut donar un premi...espero no us sabrà greu. Si us sembla podeu donar-hi un cop d'ull al meu bloc: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/p/gratitud.html
ResponEliminaSalutacions