Fa molt de temps que no publiquem cap recepta... en tenim vàries per publicar però això de ser una més a casa... fa que les publicacions s'hagin endarrerit! Esperem que tornem a activar Cal Soparet!!
Bé, doncs avui, per tornar amb les receptes us proposem aquest risotto de bolets... boníssim i molt fàcil, això si, com sabeu entretingut... és el que té el risotto, però el resultat val la pena!!!
Bé, doncs avui, per tornar amb les receptes us proposem aquest risotto de bolets... boníssim i molt fàcil, això si, com sabeu entretingut... és el que té el risotto, però el resultat val la pena!!!
Ingredients (2 persones):
1 pot de bolets barrejats
1 ceba
tomàquet
2 tasses d'arròs
formatge parmesà en pols
brou
Preparació del plat:
Fem un sofregit de ceba i tomàquet. Quan estigui ben tou, hi afegim els bolets i els deixem una estoneta perquè es facin juntament amb el sofregit.
En una olleta a part anem escalfant el brou.
Quan els bolets els tinguem ben integrats al sofregit hi afegim l'arròs. I a partir d'aquí hi anem afegint caldo de mica en mica sense parar de remenar. Quan ja s'hagi absorbit el caldo, n'hi tornem a posar i així, fins que l'arròs ja el tinguem gairebé cuit.
LLavors hi anem tirant el formatge, sense parar de remenar. La quantitat de formatge... al gust del consumidor. Si us agrada que tingui un gust fort a formatge, doncs n'haureu de tirar bastant.
I això és tot! Ja el teniu a punt per a servir!
BON PROFIT!!
La cançó que avui us proposem és: Enya - Only time