Cal Soparet el tenim una mica abandonat, estem ben enfeinats, però bé, ara que tenim un momentet... aprofitem per actualizar!
Avui amb amb una amanida marinera ben refrescant per fer passar millor aquesta calor!
Ingredients:
arròs salvatge
tonyina (llauna)
ou
barretes de cranc
Preparació de l'amanida:
Primer de tot posem a coure l'arròs per tal de que a l'hora de menjar-lo estigui ja fred.
Mentrestant podem fer amb l'ou, una truita a la francesa, i la tallem a trossets.
Escorrem les llaunes de tonyina i tallem les barretes de cranc a rodanxes petites.
Agafem un bol i ho mesclem tot.
Nosaltres per acabar d'arrodonir el plat i vam posar una sardina fregida a sobre. Li dóna un sabor molt bo!
BON PROFIT!
Avui la cançó que us proposem, no pot ser una altra: Deep Purple - Smoke on the water
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada