A Cal Soparet a partir de Juny en serem una més... si, estem embarassats. Estem esperant una nena, una Paula. És per això que, fa dos diumenges vam pujar a Cardona, a casa d'una molt bona companya de feina i amiga, la Núria. Ens han deixat un munt de coses que ens serviran de molt!! Moltes gràcies, Núria, una altra vegada!!!
Doncs bé, amb la Maria, vam preparar unes galetones per endur-nos-en... la veritat és que van quedar molt bones!!! Aquí us en deixem la recepta (molt apta per a fer treballar també, els petits de la casa).
Ingredients:
2 tasses de farina
1 tassa de sucre llustre
2 ous
100gr de mantega
2 culleradetes de llevat
xocolata per fondre
Preparació de les galetes:
En un bol, hi mesclem tots els ingredients i amb les mans comencem a treballar la massa. Hi anirem afegint farina fins que la massa no se'ns enganxi a les mans.
A continuació amb un corró, estenem la massa, fins a deixar-la a un gruix de 0,5 cms, i amb un motlle fem les formes que volguem. En aquest cas, les vam fer totes rodones.
A continuació, ho posem al forn, que ja el tindrem calent a 180º durant uns 20 minuts aproximadament. Hem d'estar a l'aguait perquè no se'ns torrin massa.
D'altra banda, anirem fonent el xocolata per tal de banyar, al nostre gust, les galetes, quan surtin del forn.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem és: Supertramp - Dreamer
Oooooh!!! Felicitats guapos! Quina alegria!
ResponEliminaAquestes galetones són ideals per celebrar aquesta bona nova!
Petonets
Sandra
Una notícia magnífica! Enhorabona!!!!
ResponEliminaI quina millor manera de celebrar-ho amb unes galetes com aquestes.
Ara a cuidar-se!
PTNTS
Dolça
Enhorabuenas papás.
ResponEliminaLas galletas ricas, ricas.
Besets
Paula, un nom molt bonic! Galetes, galetes, ja cal que aneu entrenant...Enhorabona!
ResponEliminaNani
Ostres, quina sorpresa!! enhorabona!! :)
ResponEliminaLes galetes per la pinta que tenen segur que estaven boníssimes!!
Felicitats!!
MOLTES FELICITATS!!!, La cara d'aquestes galetones segur reflecteix la vostra! Una abraçada!
ResponEliminaquè és la farina llustre? no serà sucre llustre?
ResponEliminaAnònim... i tant, és sucre llustre! un lapsus! ja està arreglat!
ResponElimina