Ingredients:
carxofes
sal
oli
pebre
*podem també utilitzar cansalada, sobrassada...
Preparació del plat:
Preparar aquest plat és molt fàcil. Preescalfem el forn a 180º.
Piquem les carxofes al marbre de la cuina, perquè quedin ben obertes. Tallem la punta de la carxofa. I les posem en una plata per anar al forn. A continuació, nosaltres hi hem posat oli en abundància, sal i pebre. Res més. Unes carxofes ben sanes. Però s'hi pot posar també un trosset de cansalada o de sobrassada a dins, i també queden espectaculars.
Les posem al forn, i jo les he tingudes una hora ben bona al forn a 180º. Depenent de la carxofa caldrà més o menys... només cal estar una mica atents per veure si ja tenim cuites les carxofes. Una vegada estan, ja les podem treure i emplatar. Prepararem també una mica de pa, perquè sucar el suquet de l'oli, és una delícia!!
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us posem per acompanyar el plat és: Ryan Paris - Dolve Vita
Una manera ben sana de preparar les carxofes .
ResponEliminaBon diumenge.
Si només t'agraden a tu la pròxima vegada em convides que a mi em xiflen!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Així és com les he menjat quasi sempre, estan bonissimes!!
ResponEliminaEm permeteu que el comentari no sigui de la recepta? El color de les carxofes de la primera fotografia m'encanta. La recepta és la tradicional, encara que jo ara les faig al microones: disculpeu, em falta temps. Sigui com sigui, les carxofes són boníssimes.
ResponEliminaPtnts,
Nani
i al micro com les fas i quan de temps les deixes....?
Eliminajo tampoc tinc gaire temps....
gracies
Moltes gràcies pels vostres comentaris!!!!! Visca les carxofes!!!:)
ResponEliminaUna forma clàssica de preparar les carxofes, però deliciosa!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a la recepta del 15 amb la vostra aportació.
Petonets!
Marina Xocolata Desfeta
Tradició i èxit a la taula!, les carxofes a la brasa sempre son un acompanyament infal.lible!. A reveure.
ResponEliminahe arribat al teu blog per la recepta del 15....em quedo per aqui
ResponElimina