BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 27 de juny de 2011

Coca de pasta de full farcida de crema

Avui, amb una mica de retard, pengem la coca que vam fer per Sant Joan. Vam treure la idea del blog de cuina La cuina de l'estany. És molt fàcil i queda boníssima!!! Hi hem fet alguna variació... però el resultat va ser excel·lent!


Ingredients:
1 base de pasta de full 
Perletes de xocolata
Crema pastissera
1 ou
sucre

Preparació del plat:
Preescalfem el forn a 200º.
En una safata de forn hi posem paper vegetal. Estenem la pasta de full i la partim per la meitat. Sobre una de les part hi estenem la crema pastissera. Un cop fet això, ho tapem amb l'altre part de la pasta de full. Sellem les vores amb una forquilla, perquè no s'obri quan es cogui.
Ho pintem amb ou i hi tirem les perletes de xocolata i el sucre.
Ho enfornem 18-20 minuts. Si veiem que es torra ràpidament, podem tapar la coca amb paper d'alumini, perquè s'acabi de coure i no es cremi la part de sobre.



BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem, dedicada al Juan Pedro, que demà és el seu aniversari: Supertramp - Breakfast in America. MOLTES FELICITAAATS!!!!


7 comentaris:

  1. Segur que si, que esta bona, amb els ingredients que porta no pot ser d'un altre forma

    ResponElimina
  2. La pasta de full és un tresor a la cuina!, molt bona idea farcir-la de crema per als més dolços de la familia!Una abraçada.

    ResponElimina
  3. doncs us ha quedat genial!!! moltes gràcies per participar al Memòries!! petonets

    ResponElimina
  4. Què bona aaquesta coca, jo la de pasta de full la vaig farcir de xocolata... la pròxima com vosaltres!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. La pasta de full amb crema és boníssima!
    Moltes gràcies per participar al memòries i felicitats al Juan Pedro!
    Petons.

    ResponElimina
  6. La pasta de full amb la crema és taaan bona!!! Us va quedar genial!
    Petons!

    ResponElimina