Avui, amb una mica de retard, pengem la coca que vam fer per Sant Joan. Vam treure la idea del blog de cuina La cuina de l'estany. És molt fàcil i queda boníssima!!! Hi hem fet alguna variació... però el resultat va ser excel·lent!
Ingredients:
1 base de pasta de full
Perletes de xocolata
Crema pastissera
1 ou
sucre
Preparació del plat:
Preescalfem el forn a 200º.
En una safata de forn hi posem paper vegetal. Estenem la pasta de full i la partim per la meitat. Sobre una de les part hi estenem la crema pastissera. Un cop fet això, ho tapem amb l'altre part de la pasta de full. Sellem les vores amb una forquilla, perquè no s'obri quan es cogui.
Ho pintem amb ou i hi tirem les perletes de xocolata i el sucre.
Ho enfornem 18-20 minuts. Si veiem que es torra ràpidament, podem tapar la coca amb paper d'alumini, perquè s'acabi de coure i no es cremi la part de sobre.
BON PROFIT!!!
La cançó que avui us proposem, dedicada al Juan Pedro, que demà és el seu aniversari: Supertramp - Breakfast in America. MOLTES FELICITAAATS!!!!
Segur que si, que esta bona, amb els ingredients que porta no pot ser d'un altre forma
ResponEliminaLa pasta de full és un tresor a la cuina!, molt bona idea farcir-la de crema per als més dolços de la familia!Una abraçada.
ResponEliminadoncs us ha quedat genial!!! moltes gràcies per participar al Memòries!! petonets
ResponEliminaQuè bona aaquesta coca, jo la de pasta de full la vaig farcir de xocolata... la pròxima com vosaltres!
ResponEliminaPetonets
Sandra
La pasta de full amb crema és boníssima!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar al memòries i felicitats al Juan Pedro!
Petons.
La pasta de full amb la crema és taaan bona!!! Us va quedar genial!
ResponEliminaPetons!
Gràcies a tots pels missatges!!!
ResponElimina