Aquesta és una de les receptes que de moment hem fet aquestes festes, un mar i muntanya una mica diferent, però boníssim igualment. Hem tret la recepta de Cuina generosa, però l'hem modificada una mica.
Us aninem a fer-lo perquè us en llepareu els dits.
Ingredients (6 persones):
24 mandonguilles
30 gambes
ceba
all
tomàquet
julivert
farina
aigua amb pastilla o brou
Preparació del plat:
Es posa en una cassola ampla oli, i hi fregim les gambes. En aquesta ocasió, nosaltres vam fer servir unes cues de gambó congelades que són molt gustoses. Es salen i es reserven.
En el mateix oli hi fem les mandonguilles lleugerament enfarinades i també les reservem.
Aprofitant el mateix oli, fem el sofregit de ceba i all, i hi afegim el tomàquet quan estigui ben tou el sofregit. El sofregit el fem a poc a poc.
Una vegada fet, hi afegim les mandonguilles amb aigua o brou i deixem que fagi xup-xup una mitja hora. Finalment afegim les gambes i ho deixem que faci xup-xup uns deu minuts més i ja ho tenim llest.
Només cal que tinguem preparat el pa perquè la salsa és d'aquelles per sucar-hi pa!
BON PROFIT!
I com sempre, acompanyarem la recepta amb una bona cançó: Darwin's Dream - Priscila
El brou de carm o de peix?
ResponEliminaJo el poso de carn... i quan no tinc brou ho faig amb aigua i una pastilla de brou de carn. Però també pot acceptar el de peix. Espero que us agradi!
ResponEliminaGràcies!!
EliminaGràcies!!
Elimina