BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

divendres, 1 de juliol de 2011

Amanida de llenties

Avui una recepta sana, fresqueta, fàcil de fer, amb color i apte per a tots els públics.


Ingredients (2 persones):
250 gr. llenties cuites
1 tomàquet madur gros
enciam
blat de moro
formatge fresc
tonyina

Preparació del plat:
La preparació d'aquest plat és ben fàcil. Tallarem tots els ingredients ben petits i els disposarem en un bol per mesclar-ho tot. Ho posem a la nevera, per servir-ho ben fresc.



BON PROFIT!!!

La cançó que avui us recomanem és: Duke ellington - Take the A train

3 comentaris:

  1. Yo la hago igual, pero con mucha cebolla tierna cortada pequeña.
    Ahora en verano es la única manera de comer legumbres.
    Muy rica.
    Besets

    ResponElimina
  2. Visca les amanidetes de llegum ben fresquetes!! Són ideals pels dies d'estiu calorosos
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. A casa ens encanten les amanides de llenties, en fem una amb menta i panses deliciosa. Aquesta teva també té molt bona pinta... Me l'apunto!

    Salutacions!
    Anna

    ResponElimina