BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 27 de febrer de 2011

Trena de tonyina

Avui us presentem aquesta recepta de pasta de full, extreta del blog: Destapant cassoles.
Es tracta de fer una trena farcida amb el que us vingui de gust en el moment. Nosaltres hi hem posat tonyina, cranc i tomàquet.
 

Ingredients:
1 làmina de pasta de full
3 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
6 barretes de cranc
mig tomàquet
ou
sèsam

Preparació del plat:
Tal com es pot veure en la imatge, estenem la pasta de full a sobre de la mateixa plata que anirà al forn. Fem talls en diagonal a cada banda, deixant una franja al mig sense tallar, per tal de posar-hi els ingredients.
Fem la barreja dels ingredients i ho evoquem al centre de la pasta de full. 


Tanquem la trena, alternant una tira d'una banda, una tira de l'altra. Una vegada la tinguem tancada, la pintem amb ou i hi espolsem una mica de sèsam.
Ho posem al forn, prèviament escalfat, a 180ª (a dalt i a baix) durant uns 20 minuts, o fins que veiem que està ben daurada.


BON PROFIT!!!!

La cançó que avui proposem és:  Pata Negra - Pasa la vida


4 comentaris:

  1. Hola macos!, una recepta que sempre funciona i queda bé,oi?. A reveure!

    ResponElimina
  2. Hola, soc l'orquidea59. El brik de crema de setas Knorr el compre del supermercat Dia. Está en la secçió de caldos etc. etc.
    Aspero que el trobeu, perque está molt bó.
    Perdonadme, no escribo bien el valenciano, porque vivo en Murcia, aunque valenciana de nacimiento hace 39 años. Y no he aprendido a escribirlo, leerlo, si.
    Me he hecho seguidora de vuestro blog.
    Y me quedo por aquí curioseando.
    Por cierto no hace falta que sea Knorr, hay otras marcas de cremas.
    Besos

    ResponElimina
  3. Y la trena de tonyna, molt bona.
    Besets

    ResponElimina
  4. Ui aquesta trena tambe la vaig tastar jo i esta bonisima.

    ResponElimina