BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dissabte, 11 d’agost de 2012

Cruixent de carbassó




Avui, aprofitant que la Recepta del 15 d'aquest mes ens demanen receptes de carbassó i que feia dies que volíem actualitzar el blog, publiquem aquesta recepta: molt fàcil i ràpida. Ens serveix com un bon acompanyament per la carn arrebossada, peix... el que vosaltres volgueu.



Ingredients:
1 carbassó
aigua
farina
sal
oli

Preparació del plat: 
Posem en una paella oli a escalfar.
Per altra banda, agafarem el carbassó i el tallarem a làmines ben finetes. Un cop fet això, farem una barreja amb aigua, farina i una miqueta de sal. La barreja ha de quedar una mica espessa ja que si ens surt clara, no arrebossarà bé el carbassó. 
A continuació, posem les làmines de carbassó dintre de la barreja de farina que hem fet, i quan l'oli sigui ben calent anem fregint el carbassó. Un cop el carbassó estigui ben rosset ja podem retirar-ho de la paella i posar-ho, mentre no ho servim, en un plat amb paper de cuina, per tal de que absorbeixi l'excés d'oli.



BON PROFIT!!!!

Avui, aprofitant que és Santa Susanna, i és el meu sant, em dedicaré la cançó: The Art Company - Suzanna