Avui, aprofitant que la Recepta del 15 d'aquest mes ens demanen receptes de carbassó i que feia dies que volíem actualitzar el blog, publiquem aquesta recepta: molt fàcil i ràpida. Ens serveix com un bon acompanyament per la carn arrebossada, peix... el que vosaltres volgueu.
Ingredients:
1 carbassó
aigua
farina
sal
oli
Preparació del plat:
Posem en una paella oli a escalfar.
Per altra banda, agafarem el carbassó i el tallarem a làmines ben finetes. Un cop fet això, farem una barreja amb aigua, farina i una miqueta de sal. La barreja ha de quedar una mica espessa ja que si ens surt clara, no arrebossarà bé el carbassó.
A continuació, posem les làmines de carbassó dintre de la barreja de farina que hem fet, i quan l'oli sigui ben calent anem fregint el carbassó. Un cop el carbassó estigui ben rosset ja podem retirar-ho de la paella i posar-ho, mentre no ho servim, en un plat amb paper de cuina, per tal de que absorbeixi l'excés d'oli.
Posem en una paella oli a escalfar.
Per altra banda, agafarem el carbassó i el tallarem a làmines ben finetes. Un cop fet això, farem una barreja amb aigua, farina i una miqueta de sal. La barreja ha de quedar una mica espessa ja que si ens surt clara, no arrebossarà bé el carbassó.
A continuació, posem les làmines de carbassó dintre de la barreja de farina que hem fet, i quan l'oli sigui ben calent anem fregint el carbassó. Un cop el carbassó estigui ben rosset ja podem retirar-ho de la paella i posar-ho, mentre no ho servim, en un plat amb paper de cuina, per tal de que absorbeixi l'excés d'oli.
BON PROFIT!!!!
Avui, aprofitant que és Santa Susanna, i és el meu sant, em dedicaré la cançó: The Art Company - Suzanna
Avui, aprofitant que és Santa Susanna, i és el meu sant, em dedicaré la cançó: The Art Company - Suzanna