Cal Soparet
▼
dilluns, 27 de juny del 2011

Coca de pasta de full farcida de crema

›
Avui, amb una mica de retard, pengem la coca que vam fer per Sant Joan. Vam treure la idea del blog de cuina La cuina de l'estany . És m...
7 comentaris:
dimarts, 14 de juny del 2011

Amanida d'estiu de patata

›
Avui 14 de juny, proposem una recepta per la Recepta del 15 d'aquest mes.   Es tracta d'una amanida amb la patata com a ingredien...
7 comentaris:
divendres, 10 de juny del 2011

Vol-au-vents farcits de crema i trufa

›
Avui un postre ben fàcil, però molt resultón. Aquests volovants farcits de crema o de trufa, en el meu cas, però ja sabeu que podeu farcir-l...
9 comentaris:
diumenge, 5 de juny del 2011

Arròs amb cigrons

›
Avui us presentem aquesta recepta, que vam tastar en un restaurant de Figueres. Com ens va agradar tant, no vam dubtar en fer-la a Cal Sopar...
5 comentaris:
diumenge, 29 de maig del 2011

"Pintxo" d'ou de guatlla amb sobrassada

›
Avui us proposem una idea de "pintxo" fàcil de fer i amb un contrast de sabors que segur que us agradaran. Ingredients: torradet...
7 comentaris:
dilluns, 23 de maig del 2011

Espinacs amb beixamel

›
Avui una recepta fàcil extreta d'un llibre de Karlos Arguiñano. És una manera de menjar verdura d'una forma disfrassada i amb molt d...
5 comentaris:
dissabte, 14 de maig del 2011

Hummus

›
Avui hem fet com a part d'un aperitiu, un plat ric en ferro i calci. Molt fàcil de fer i encara més de menjar-lo: hummus a l'estil...
2 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.