diumenge, 29 de maig del 2011

"Pintxo" d'ou de guatlla amb sobrassada

Avui us proposem una idea de "pintxo" fàcil de fer i amb un contrast de sabors que segur que us agradaran.


Ingredients:
torradetes de pa torrat
sobrassada
ou de guatlla

Preparació del plat:
Agafem una mica de sobrassada i la untem a sobre d'una torradeta.
Per altra banda en una paella, hi posem oli, i quan estigui calent i tirem l'ou de guatlla per fregir-lo. 
Una vegada fet, el coloquem a sobre de la sobrassada.
Ja tenim el "pintxo" preparat. El recomanem menjar calent.
BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem li dediquem a la Rubia: Antònia Font - Me sobren paraules


7 comentaris:

  1. Un pintxo ideal!!!! M'encanta la combinació de sobrassada amb ou!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta combinació!! I els ous de guatlla són finíssims de gust. Així que aquest pintxo, fantàstic!
    Petons!

    ResponElimina
  3. Que meravella de tapa has presentat, em encantaaaaa, la provaré pròximament, moltes gràcies per participar i molta sort un petó.

    ResponElimina
  4. Carai!! Quina pinta!!!! Combina molt bé!!

    (Sóc la Miriam, la germana de l'Aida! ;) )

    ResponElimina
  5. Hice tu tapa...deliciosa, te deseo mucha suerte porque está la cosa difícil, un besico.

    http://carolchequebo.blogspot.com/2011/06/tapeamos5-tapas-mas.html

    ResponElimina
  6. Carolina, lo he visto!! Pero la receta gana con huevo de codorniz! Te lo recomiendo para la proxima!!!
    Hasta pronto!

    ResponElimina
  7. no podría estar més bo!!! nosaltres porten sa sobrasada de Mallorca i és boníssima!!!!! sempre m' agradat aquesta combinació! molta sort en el concurs i em queda per sa teva cuïna!!

    ResponElimina