diumenge, 5 de juny del 2011

Arròs amb cigrons

Avui us presentem aquesta recepta, que vam tastar en un restaurant de Figueres. Com ens va agradar tant, no vam dubtar en fer-la a Cal Soparet, i aquí en teniu el resultat! Esperem que a vosaltres també us agradi.


Ingredients (2 persones):
1/2 ceba
tomàquet
1 all
brou
pollastre 
250gr cigrons cuits
arròs
oli 
sal
safrà

Preparació del plat:
Per una banda posem a escalfar el brou que tinguem.
En una cassola hi fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita, l'all i el tomàquet. Quan faci xup-xup, hi afegim el pollastre tallat a daus, aproximadament. Ho deixem una estona, fins que el pollastre estigui dauradet. A continuació, hi afegim l'arròs, i ho remenem perquè tot agafi el gust del xofregit. Seguidament hi aboquem el brou. Deixem que es cogui l'arròs i quan faltin uns cinc minuts de cocció hi afegim els cigrons.
Emplatem i llestos!


BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: John Lennon - La balada de John y Yoko

5 comentaris:

  1. Molt bon arroçet y es veu meloset.
    Besets

    ResponElimina
  2. Mira que n'arribem a menjar d'arrosos, però aquest no l'hem tastat mai! Apuntat queda, que té molt bona pinta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Si que va quedar meloset, si!!! Boníssim!!!

    ResponElimina
  4. Ostres, no he provat mai els cigrons a l'arròs!!
    Què hi aporten els cigrons? Perquè molt de gust, imagino que no, no?
    Petonets!

    ResponElimina
  5. Tiene buena pinta el arroz con garbanzos.
    Suerte en el concurso.
    Un beso.

    ResponElimina