divendres, 10 de juny del 2011

Vol-au-vents farcits de crema i trufa

Avui un postre ben fàcil, però molt resultón. Aquests volovants farcits de crema o de trufa, en el meu cas, però ja sabeu que podeu farcir-los amb el que us vingui de gust.


Ingredients:
vol-au-vents
crema pastissera
trufa
virutes de xocolata

Preparació del plat:
Disposem els vol-au-vents en una plata, i els anem omplint amb crema pastissera o bé amb trufa. Una vegada tots plens, hi espolvoregem les virutes de xocolata.
Ho posem a la nevera fins a l'hora de servir.



BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: Coldplay - Lost

9 comentaris:

  1. Que bons...m'encanta la crema
    salutacions

    ResponElimina
  2. M'encanten les vostres idees per fer soparets! Aquest és un postre ben senzill de fer i que està per llepar-se els dits
    Petons

    ResponElimina
  3. Aquestes safates plenes de coses dolces són les millors, com aquesta de vol-au-vents! Deliciosa!

    ResponElimina
  4. Tu blog es precioso, pero como soy Española ante todo pues hay cosas que no sigo,yo en catalan como que no. Un beso

    ResponElimina
  5. Un farcit boníssim per a uns volauvents sempre deliciosos.Això serien unes lioneses...versionades!,oi?.Una idea excel.lent. A reveure.

    ResponElimina
  6. Les meves dues combinacions preferides: pasta de full amb crema i trufa! :) Boníssims!
    Petons!

    ResponElimina