dissabte, 14 de maig del 2011

Hummus

Avui hem fet com a part d'un aperitiu, un plat ric en ferro i calci. Molt fàcil de fer i encara més de menjar-lo: hummus a l'estil dels Emirats Àrabs. 


Ingredients (4 persones):
250gr. de cigrons cuits
1 gra d'all
suc de 1/2 llimona
3-4 c.s. d'oli d'oliva
sal
sèsam

Preparació del plat:
Posem els cigrons, el suc de llimona, el gra d'all tallat, la sal i l'oli d'oliva, tot junt a la picadora. Ho triturem fins a aconseguir una textura molt fina. Si veiem que el resultat és molt sec, hi afegirem oli. Quan ho tinguem a punt, ho aboquem a un plat per servir-ho i hi espolveragem sèsam i un rajolí d'oli per sobre. 
Aquest plat recomanem acompanyar-lo de pa àrab, turc o sinó ho podem aconseguir, torradetes de pa. 

BON PROFIT!!

La cançó que avui us proposem, un vídeo trobat a Youtube amb música tradicional d'Emirats Àrabs i un recull de fotografies. Que el disfruteu: Emiratos Árabes Unidos


2 comentaris:

  1. Al viatge a Kalymnos també vam menjar hummus, a Gràcia també el fan boníssim. Ens encanta! :)

    ResponElimina
  2. L'hummus és un dels nostres entrants preferits, que bo!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina