Cal Soparet
▼
dijous, 21 de juliol del 2011

Gaspatxo

›
Avui una recepta ben estiuenca, el gaspatxo. A casa ens agrada molt i, la meva mare, l'ha fet així tota la vida. Espero que us agradi. ...
4 comentaris:
dilluns, 11 de juliol del 2011

Còctel de gambes

›
Avui presentem un plat fresquet i força conegut per tothom, el còctel de gambes. A nosaltres ens agrada per a soportar aquests dies tan calo...
3 comentaris:
divendres, 1 de juliol del 2011

Amanida de llenties

›
Avui una recepta sana, fresqueta, fàcil de fer, amb color i apte per a tots els públics. Ingredients (2 persones): 250 gr. llenties cuites...
3 comentaris:
dilluns, 27 de juny del 2011

Coca de pasta de full farcida de crema

›
Avui, amb una mica de retard, pengem la coca que vam fer per Sant Joan. Vam treure la idea del blog de cuina La cuina de l'estany . És m...
7 comentaris:
dimarts, 14 de juny del 2011

Amanida d'estiu de patata

›
Avui 14 de juny, proposem una recepta per la Recepta del 15 d'aquest mes.   Es tracta d'una amanida amb la patata com a ingredien...
7 comentaris:
divendres, 10 de juny del 2011

Vol-au-vents farcits de crema i trufa

›
Avui un postre ben fàcil, però molt resultón. Aquests volovants farcits de crema o de trufa, en el meu cas, però ja sabeu que podeu farcir-l...
9 comentaris:
diumenge, 5 de juny del 2011

Arròs amb cigrons

›
Avui us presentem aquesta recepta, que vam tastar en un restaurant de Figueres. Com ens va agradar tant, no vam dubtar en fer-la a Cal Sopar...
5 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.