dilluns, 11 de juliol del 2011

Còctel de gambes

Avui presentem un plat fresquet i força conegut per tothom, el còctel de gambes. A nosaltres ens agrada per a soportar aquests dies tan calorosos.


Ingredients (2 persones):
gambetes petites cuites
palitos de cranc
enciam
ou dur
4 llagostins cuits
salsa rosa (ketchup i maionesa)
Preparació del plat:
Posem a bullir els ous.
A part anem tallant la resta d'ingredients, excepte els llagostins, a trossets ben petits. Una vegada els ous també estiguin cuits, els tallem ben petits. 
Preparem la salsa rosa, amb ketchup i maionesa. Barregem tots els ingredients amb la salsa rosa, i emplatem. Per decorar, hi posem els dos llagostins cuits.


BON PROFIT!

La cançó que avui proposem és: Police - De Do Do Do, De Da Da Da



3 comentaris:

  1. Bon còctel de gambes. Fa molta calor y estos plats resulten molt bons.
    Besets

    ResponElimina
  2. Aquest clàssic no falla mai!, uns ingredients que sempre lliguen bé amb la calor!bona opció!

    ResponElimina
  3. m'has fet venir a la memòria que al meu home li encanta, i fa temps que no n'hi faig... em sembla que aviat el faré content ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina