Cal Soparet
▼
diumenge, 29 de maig del 2011

"Pintxo" d'ou de guatlla amb sobrassada

›
Avui us proposem una idea de "pintxo" fàcil de fer i amb un contrast de sabors que segur que us agradaran. Ingredients: torradet...
7 comentaris:
dilluns, 23 de maig del 2011

Espinacs amb beixamel

›
Avui una recepta fàcil extreta d'un llibre de Karlos Arguiñano. És una manera de menjar verdura d'una forma disfrassada i amb molt d...
5 comentaris:
dissabte, 14 de maig del 2011

Hummus

›
Avui hem fet com a part d'un aperitiu, un plat ric en ferro i calci. Molt fàcil de fer i encara més de menjar-lo: hummus a l'estil...
2 comentaris:
dilluns, 9 de maig del 2011

Macarrons amb salsa bolonyesa

›
Avui una recepta ràpida i ben bona, uns macarrons a la bolonyesa. En aquest cas, hem fet macarrons, però ja sabeu que podeu posar la pasta ...
1 comentari:
dimecres, 4 de maig del 2011

Maduixes amb suc de taronja

›
Avui pengem la recepta per a participar a La recepta del 15 d'aquest mes de maig. Han proposat les maduixes, i com a casa ens encanten,...
9 comentaris:
dijous, 28 d’abril del 2011

Pollastre amb gambes

›
Aquest divendres, divendres sant, era jo el centre de la família, amics... va ser el meu aniversari. Va venir a dinar la família i vam fer a...
4 comentaris:
diumenge, 24 d’abril del 2011

Patates braves Cal Soparet

›
Com som tan aficionats a les patates braves i després de tastar-ne un munt per tot arreu, aquí us deixem la nostra recepta particular, encar...
2 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.