Cal Soparet
▼
dissabte, 16 d’abril del 2011

Pizzetes de llom arrebossat

›
Aquest plat és recomanat tant pel seu sabor com per la seva fàcil preparació per fer-ho amb nens. Us ajudaran a preparar-lo abans de posar a...
1 comentari:
dimecres, 13 d’abril del 2011

Bunyols de vent

›
Aquest any tenia ganes de fer bunyols de vent, i aquest matí amb la meva mare, ens hi hem posat. La recepta l'hem agafat del blog de la ...
4 comentaris:
dimarts, 12 d’abril del 2011

Canelons de tonyina

›
Avui, una recepta de peix... a partir d'una recepta del blog Els fogons de la Bordeta , hem fet aquests canelons de tonyina. Com que hi ...
1 comentari:
dijous, 7 d’abril del 2011

"Veloute de choufleur"... per entendre'ns... Crema de coliflor

›
El dimarts per sopar, crema de coliflor! La verdura normalment no agrada a tothom, però aquesta forma de menjar-la la neutralitza molt. A c...
5 comentaris:
dissabte, 2 d’abril del 2011

Coca de full amb xocolata negra

›
Cal Soparet rep la revista Cuina i avui ens hem decidit a fer aquesta coca de full amb xocolata negra. És molt fàcil i molt resultona, com...
3 comentaris:
dimecres, 30 de març del 2011

Macarrons amb salsa picant

›
Avui una receptade pasta que vaig descubrir en un llibre de cuina italiana que tenim. És amb salsa picant... però la veritat és que només t...
1 comentari:
dissabte, 26 de març del 2011

Mousaka

›
L'altre dia em vaig decidir a fer mousaka... feia molt que hi pensava i al final, buscant per blogs, diferents receptes... em vaig decid...
2 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.