dissabte, 2 d’abril del 2011

Coca de full amb xocolata negra

Cal Soparet rep la revista Cuina i avui ens hem decidit a fer aquesta coca de full amb xocolata negra. És molt fàcil i molt resultona, com totes les receptes de pasta de full. Poso la recepta tal i com surt a la revista.


Ingredients per a 4 persones:
300gr. de pasta de full
200gr. de cobertura de xocolata negra en gotes
1 ou
70 gr. de sucre de llustre


Preparació:
1. Estirem la pasta de full i la tallem en dues parts iguals.
2. Posem una part en una safata de forn amb paper sulfurat. Punxem-la una mica.
3. Distribuim les gotes de xocolata pel damun i deixem la vora sense xocolata.


4. Pintem amb ou batut la vora i posem l'altra part de pasta de full pel damunt. Premem un xic les vores i fem uns talls transversals al damunt de la coca. Pintem amb ou batut. Preescalfem el forn i posem la coca a coure uns 20 minuts a 180ºC.

5. Quan estigui cuita, deixem refredar la coca una estona i hi posem el sucre pel damunt amb un colador i ja la podem servir.


BON PROFIT!!!

La cançó d'avui, la dediquem al Festival de Jazz de Terrassa amb la interpretació d'un dels trompetistes actuals: Wynton Marsalis - Cherokee.

3 comentaris:

  1. una coca que sempre funciona!, no haurà quedat ni una engruna,oi?Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Mare de Deu, aixo té que estar molt bó.
    Besets

    ResponElimina
  3. Que senzilleta de fer i que bona!!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina