dimecres, 30 de març del 2011

Macarrons amb salsa picant


Avui una receptade pasta que vaig descubrir en un llibre de cuina italiana que tenim. És amb salsa picant... però la veritat és que només tenia un toc... és a dir, que sinó us agrada molt el picant, també podeu fer-la.


Ingredients (4 persones):
500gr. macarrons
100gr. beicon
tomàquet
ceba
1 all
2-3 bitxos
oli
sal
pebre
julivert
formatge parmesà

Preparació del plat:
Posem oli en una cassola i hi fregim el beicon. Hi incorporem la ceba i l'all tallats ben petit i ho deixem que es dori. A continuació hi afegim 2-3 bitxos talladets i el tomàquet i ho sofregim tot. Salpimentem al gust. Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts. A part haurem bullit els macarrons, els escorrim i ho barregem amb la salsa que tenim feta a la cassola. ho barregem tot amb el julivert. inclòs. Quan sigui l'hora de servir-ho hi espolvaregem el formatge parmesà.



BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem: Pete Rodriguez - Soy el rey


1 comentari: