dimarts, 28 de novembre del 2017

Mandonguilles amb guarnició

Avui una nova recepta a Cal Soparet: mandonguilles amb ceba, tomàquet, pastanaga i patates fregides. 



Ingredients (3 persones): 
15 mandonguilles
2 cebes
2-3 tomàquets
1 pastanaga
3 patates
farina
oli
sal

Preparació del plat:

Primer de tot, com que nosaltres fem les patates fregides a l'Actifry i així són més sanes, vam pelar les patates i tallar-les per tal que s'anessin fent mentre preparàvem la resta del plat. 
Posem una cassola al foc amb una mica d'oli. Enfarinem les mandonguilles i les passem per la cassola una mica, que quedin dauradetes. Les retirem.



Per altra banda, tallem la ceba en juliana, la pastanaga a rodanxes i el tomàquet a quarts, i ho posem a la cassola a foc lent i que es vagi fent... 



...fins que quedi ben tova. Si veiem que es queda amb poc oli, n'hi podem afegir una mica. 
A continuació afegim les mandonguilles perquè es barregin tots els sabors.


Per últim, afegirem les patates, deixarem que faci xup-xup uns minuts més i ja tenim el plat llest.


BON PROFIT!!!!

Avui la cançó amb què acompanyarem el plat és: Basie's blues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada