dilluns, 20 de novembre del 2017

Espaguetis a la bolonyesa amb beixamel

Després de molt de temps sense publicar, avui una recepta que ens agrada molt i que aquesta vegada la vam fer per aprofitar una salsa bolonyesa que teníem a la nevera que havíem preparat per una altra recepta. 


Ingredients:
Espaguetti
Salsa bolonyesa
Llet
Farina
Mantega
Pebre
Nou moscada
Sal
Formatge ratllat

Preparació del plat: 

Escalfem el forn a 200º per tenir-lo calent.
Posem aigua en una cassola, per tal de bullir els espaguetis. 
Per altra banda preparem la salsa bolonyesa. Com us he dit nosaltres ja la teníem feta i només vam haver d'escalfar-la.



Mentre bullim els espaguetis, podem preparar la beixamel. A casa, la fem així: Posem en un cassó mantega. La deixem desfer. A continuació hi posem farina, unes 3-4 cullerades, depenent de l'espessor que volem aconseguir. Una vegada remenada la farina amb la mantega hi evoquem la llet. Anem remenant i hi afegim la sal, la nou moscada i el pebre. Aquí cadascú ha de veure el punt d'espessor que vol... en el cas que bulli i no espesseixi, hi podeu tirar més farina.


Una vegada tot preparat, és hora de muntar el plat. Agafem una safata de vidre pel forn i al fons hi posem una mica de salsa bolonyesa, espaguetis i beixamel.


Tornem a repetir aquest ordre una vegada més i al final hi posem el formatge ratllat.


Seguidament, ho posem al forn perquè es gratini el formatge. I ja tenim el plat llest! Només ens queda servir els plats.


BON PROFIT!

Avui la cançó que us acompanyarà al plat és: Antonia Font - Alegria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada