Cal Soparet
▼
dilluns, 4 de gener del 2016

Sèpia molt ben acompanyada

›
Bon dia,  avui us presentem la recepta que vam fer el dia d'Any nou. És una recepta extreta del Blog de cuina de la Dolorss . És una r...
dimecres, 30 de desembre del 2015

Bacallà amb remenat de gambes, espàrrecs i alls tendres

›
Avui una recepta senzilla i fàcil. Ahir vam fer el sopar de Nadal de la colla d'amics i nosaltres vam presentar aquest plat. Pot ser un...
dimarts, 8 de desembre del 2015

"Montadito" d'ou de guatlla i xistorra

›
S'acosten les festes i hem de començar a pensar en molts plats... avui us presentem un entrant molt fàcil però boníssim. L'únic def...
2 comentaris:
dissabte, 29 d’agost del 2015

Amanida de llagostins macerada en suc de llima

›
Aquest estiu hem estat un parell de dies a casa de la meva cunyada i ens va fer aquesta amanida refrescant. És molt fàcil de preparar i e...
dilluns, 15 de juny del 2015

Pa de pessic bicolor

›
El dia 5 de juny va ser l'aniversari de la reina de la casa. Després de pensar molt quin tipus de pastís li faria, vaig decidir fer un ...
dijous, 19 de febrer del 2015

Pasta de full amb sardines

›
Ahir dimecres de cendra...el dia de la sardina!  Avui doncs, us pengem la recepta que l'home de Cal Soparet va preparar per sopar. Un...
dijous, 12 de febrer del 2015

Coca de llardons

›
Avui és dijous gras, dijous llarder... i què millor que aquesta recepta: Coca de llardons . És molt fàcil i boníssima!  A Cal Soparet ja ...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.