dimecres, 23 d’octubre del 2024

Banana bread

Després de molt de temps, tornem a penjar una recepta. Últimament la fem molt a Cal Soparet. La vaig trobar en un compte d'Instagram (@petit_fit) i a casa ha triomfat!

Queda boníssim i és molt sa!!!  

 
Ingredients: 
100g. de plàtan ben madur
70g. de farina integral 
(la recepta que vam mirar, era amb farina d'avena)
80g. de iogurt natural
1 ou
10g. d'oli 
3g. de llevadura química
2g. de canyella
20g. de llàgrimes de xocolata + algunes per decorar


Preparació del postre: 

1. S'agafa el plàtan ben madur i s'aixafa fins que quedi ben desfet, com un puré.


2. A continuació, es tracta d'anar afegint la resta d'ingredients.


3. Per finalment, remenar-los bé. Han de quedar tots els ingredients ben  integrats.


 
4. Hi afegim les llàgrimes de xocolata i ho tornem a barrejar.
 
5. Ho posem en un motlle i ja ho tenim llest per enfornar.
La recepta que vam mirar dóna dues opcion:
    - al microones a 750W durant 3 minuts o bé 
    - al forn a 180º durant 20-25 minuts.

A nosaltres ens agrada més com queda, amb la versió forn. 
 

I ja el tenim llest! 

BON PROFIT!!! 

Acompanyarem la recepta amb aquesta cançó: The Tyets feat. Julieta - Clar que t'he trobat a faltar
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada