dilluns, 14 de maig del 2012

Entrepà de truita a la francesa de gall d'indi i formatge

S'acosta el 15... i toca... la Recepta del 15!! Aquest mes ens proposen els entrepans! Quina bona idea!! 
A casa, quan parlem d'entrepà... més que preocupar-nos pel què hi posarem a dins... mirem més el pa. Si diem de fer un entrepà, primer de tot, comprem un bon pa. I així ho vam fer també aquesta vegada, vam comprar un bon pa de xapata i vam decidir fer l'entrepà de truita a la francesa amb una rodanxa de gall d'indi i de formatge. Va quedar un entrepà...boníssim!!! Esperem que us agradi!!!


Ingredients:
un bon pa
1 ou
rodanxa de formatge
rodanxa de gall d'indi
tomàquet
oli

Preparació de l'entrepà:
Posem oli en una paella i l'escalfem. Batem un ou i l'aboquem a la paella per a fer la truita a la francesa. Abans de tancar la truita hi posem les rodanxes de formatge i de gall d'indi. Tanquem la truita. Deixem que es faci bé per les dues bandes.
Suquem el pa amb tomàquet i hi posem la truita a la francesa.


BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: Alaska - A quien le importa

6 comentaris:

  1. com m'agrada l'entrepà de truita francesa, per a mi , el millor

    ResponElimina
  2. Mmmmmmm... els entrepans de truita sempre són tan bons!! I aquest ja m'agradaria tenir-lo davant perquè fos el meu sopar!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. L'entrepà de truita a la francesa a casa és el preferit. Si està recent fet és un luxe.
    Nani

    ResponElimina
  4. Un clàssic dels entrepans que mai mai mai passarà de moda. Almenys a casa! A mi m'encanta... Un bon pa sucat amb tomàquet i la truiteta... Ai, quina delícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  5. Bien, hace una hora que he terminado de cenar y ya me está entrando apetito de nuevo. Os felicito por la propuesta, sencilla y contundente. Nos veremos por aquí.

    -Andy-

    ResponElimina
  6. La cena perfecta, y sobre todo con el tomatito untado. Puff! Qué rico!

    ResponElimina