Cal Soparet
▼
dijous, 28 d’abril del 2011

Pollastre amb gambes

›
Aquest divendres, divendres sant, era jo el centre de la família, amics... va ser el meu aniversari. Va venir a dinar la família i vam fer a...
4 comentaris:
diumenge, 24 d’abril del 2011

Patates braves Cal Soparet

›
Com som tan aficionats a les patates braves i després de tastar-ne un munt per tot arreu, aquí us deixem la nostra recepta particular, encar...
2 comentaris:
diumenge, 17 d’abril del 2011

Fideuà

›
Avui pengem aquesta recepta, fàçil, sana, bona i "resultona". Es tracta d'una fideuà amb sípia, però també hi podríem posar ga...
1 comentari:
dissabte, 16 d’abril del 2011

Pizzetes de llom arrebossat

›
Aquest plat és recomanat tant pel seu sabor com per la seva fàcil preparació per fer-ho amb nens. Us ajudaran a preparar-lo abans de posar a...
1 comentari:
dimecres, 13 d’abril del 2011

Bunyols de vent

›
Aquest any tenia ganes de fer bunyols de vent, i aquest matí amb la meva mare, ens hi hem posat. La recepta l'hem agafat del blog de la ...
4 comentaris:
dimarts, 12 d’abril del 2011

Canelons de tonyina

›
Avui, una recepta de peix... a partir d'una recepta del blog Els fogons de la Bordeta , hem fet aquests canelons de tonyina. Com que hi ...
1 comentari:
dijous, 7 d’abril del 2011

"Veloute de choufleur"... per entendre'ns... Crema de coliflor

›
El dimarts per sopar, crema de coliflor! La verdura normalment no agrada a tothom, però aquesta forma de menjar-la la neutralitza molt. A c...
5 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.