Cal Soparet
▼
diumenge, 27 de febrer del 2011

Trena de tonyina

›
Avui us presentem aquesta recepta de pasta de full, extreta del blog: Destapant cassoles. Es tracta de fer una trena farcida amb el que us v...
4 comentaris:
dijous, 24 de febrer del 2011

Pastís de formatge

›
Avui us deixo una recepta d'un postre que ens agrada molt. Fa molt de temps que ens en va dir la recepta una companya de feina, la Susan...
3 comentaris:
divendres, 18 de febrer del 2011

Ja hem tornat a Cal Soparet!!!

›
Ja tornem a ser aquí, la setmana que ve començarem a penjar receptes de nou!!!  De moment us deixem un parell de fotos del viatge que hem fe...
2 comentaris:
dijous, 3 de febrer del 2011

Fins la tornada...

›
Us informem que estarem dues setmanetes fora... i que per tant, deixem Cal Soparet abandonat. Però a la tornada us sorprendrem amb més re...
2 comentaris:
dijous, 27 de gener del 2011

Arròs al forn

›
Avui us presentem aquesta recepta facilíssima i que ens servirà per fer d'acompanyament de carn, peix... el què ens vingui de gust. In...
2 comentaris:
dissabte, 22 de gener del 2011

Magdalenes de xocolata

›
Aquest matí de dissabte, amb l'ajuda de la Maria, hem fet aquestes magdalenes de xocolata, utilitzant la recepta que em va passar una co...
4 comentaris:
divendres, 21 de gener del 2011

Palmeres de pernil dolç i formatge

›
Avui us presentem una altra delícia de pasta de full. Són les palmeres de pernil dolç i formatge. La vam extreure del blog Cocinando en mi i...
2 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.