Cal Soparet
▼
dijous, 27 de gener del 2011

Arròs al forn

›
Avui us presentem aquesta recepta facilíssima i que ens servirà per fer d'acompanyament de carn, peix... el què ens vingui de gust. In...
2 comentaris:
dissabte, 22 de gener del 2011

Magdalenes de xocolata

›
Aquest matí de dissabte, amb l'ajuda de la Maria, hem fet aquestes magdalenes de xocolata, utilitzant la recepta que em va passar una co...
4 comentaris:
divendres, 21 de gener del 2011

Palmeres de pernil dolç i formatge

›
Avui us presentem una altra delícia de pasta de full. Són les palmeres de pernil dolç i formatge. La vam extreure del blog Cocinando en mi i...
2 comentaris:
dimecres, 19 de gener del 2011

Spaghettis a la carbonara

›
Avui us presentem un plat de pasta ben ràpid de fer... són els spaghettis a la carbonara que tot sovint a casa perquè agraden molt! Ingred...
3 comentaris:
dimecres, 12 de gener del 2011

Pastes de full salades

›
Aquest va ser un dels entrants que vam fer per a nit de Nadal que calia que tothom que portés alguna cosa i per Cap d'Any a casa, i i l...
1 comentari:
dilluns, 3 de gener del 2011

Mandonguilles amb sípia i pèsols

›
Aquesta és la primera recepta que publiquem aquest any 2011.. i és que va ser la última que vam fer l'any 2010. Per Cap d'Any vam de...
dijous, 23 de desembre del 2010

BON NADAL!!!

›
Des de Cal Soparet us desitgem un Bon Nadal i un Feliç Any Nou, ple de delicioses receptes que de ben segur ens faran més feliços a tots... ...
1 comentari:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.