Cal Soparet
▼
diumenge, 28 de novembre del 2010

Escudella barrejada

›
Ahir dissabte van venir a dinar uns molt bons amics, i els vam fer per dinar aquesta escudella barrejada. És una variant de la recepta de la...
4 comentaris:
dissabte, 27 de novembre del 2010

Cigrons amb ou

›
Aquest plat és molt fàcil, ràpid de preparar i és apropiat per combatre el fred que ens acompanya aquests dies . Ingredients: cigrons (500...
1 comentari:
diumenge, 21 de novembre del 2010

Carn de vedella amb salsa

›
Avui us presentem una altra d'aquelles receptes per a sucar-hi pa.   Ingredients (4 persones): 600 gr. de carn de vedella a trossos p...
1 comentari:
diumenge, 14 de novembre del 2010

Vedella amb salsa al pebre verd

›
Avui posem aquesta recepta que ens agrada molt a tots perquè és una d'aquelles receptes per sucar-hi pa. Molt fàcil i ràpida de preparar...
2 comentaris:
dimecres, 10 de novembre del 2010

Tortellinis de carn amb beixamel

›
Avui una recepta de pasta! Aquests tortellinis de carn amb beixamel gratinats al forn. Ingredients (4 persones): 1 paquet de tortellinis d...
diumenge, 7 de novembre del 2010

Fideus a la cassola amb calamar

›
Avui pengem aquesta recepta. Va ser un d'aquells dies que has de gastar el que tens a la nevera sens falta, i això vam fer, aquests fide...
1 comentari:
dilluns, 1 de novembre del 2010

Arròs molt negre amb allioli

›
Avui per dinar hem fet aquest arròs negre, bé, molt negre. El solem acompanyar amb allioli i un vi blanc fresquet. Ingredients (2 persones...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Susanna i Juan Pedro
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.