dimarts, 27 de desembre del 2016

Mar i muntanya: mandonguilles amb gambes

Aquesta és una de les receptes que de moment hem fet aquestes festes, un mar i muntanya una mica diferent, però boníssim igualment. Hem tret la recepta de Cuina generosa, però l'hem modificada una mica. 
Us aninem a fer-lo perquè us en llepareu els dits. 



Ingredients (6 persones):
24 mandonguilles
30 gambes
ceba
all
tomàquet
julivert
farina
aigua amb pastilla o brou

Preparació del plat:
Es posa en una cassola ampla oli, i hi fregim les gambes. En aquesta ocasió, nosaltres vam fer servir unes cues de gambó congelades que són molt gustoses. Es salen i es reserven.



En el mateix oli hi fem les mandonguilles lleugerament enfarinades i també les reservem.


Aprofitant el mateix oli, fem el sofregit de ceba i all, i hi afegim el tomàquet quan estigui ben tou el sofregit. El sofregit el fem a poc a poc. 



Una vegada fet, hi afegim les mandonguilles amb aigua o brou i deixem que fagi xup-xup una mitja hora. Finalment afegim les gambes i ho deixem que faci xup-xup uns deu minuts més i ja ho tenim llest.




Només cal que tinguem preparat el pa perquè la salsa és d'aquelles per sucar-hi pa! 

BON PROFIT!

I com sempre, acompanyarem la recepta amb una bona cançó: Darwin's Dream - Priscila

4 comentaris:

  1. El brou de carm o de peix?

    ResponElimina
  2. Jo el poso de carn... i quan no tinc brou ho faig amb aigua i una pastilla de brou de carn. Però també pot acceptar el de peix. Espero que us agradi!

    ResponElimina