dissabte, 11 d’agost del 2012

Cruixent de carbassó



Avui, aprofitant que la Recepta del 15 d'aquest mes ens demanen receptes de carbassó i que feia dies que volíem actualitzar el blog, publiquem aquesta recepta: molt fàcil i ràpida. Ens serveix com un bon acompanyament per la carn arrebossada, peix... el que vosaltres volgueu.



Ingredients:
1 carbassó
aigua
farina
sal
oli

Preparació del plat: 

Posem en una paella oli a escalfar.
Per altra banda, agafarem el carbassó i el tallarem a làmines ben finetes. Un cop fet això, farem una barreja amb aigua, farina i una miqueta de sal. La barreja ha de quedar una mica espessa ja que si ens surt clara, no arrebossarà bé el carbassó. 
A continuació, posem les làmines de carbassó dintre de la barreja de farina que hem fet, i quan l'oli sigui ben calent anem fregint el carbassó. Un cop el carbassó estigui ben rosset ja podem retirar-ho de la paella i posar-ho, mentre no ho servim, en un plat amb paper de cuina, per tal de que absorbeixi l'excés d'oli.



BON PROFIT!!!!

Avui, aprofitant que és Santa Susanna, i és el meu sant, em dedicaré la cançó: The Art Company - Suzanna

3 comentaris:

  1. Ai, què bones queden els carassons així! M'encanten!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. A casa els mengem sovint quan no sabem com fer els carbassons ^^ En comptes de fer-los en tires, els fem a rodanxes :D
    M'ha agradat veure que sou de Terrassa ^^ Jo també! Hahaha

    Molts petons :)

    ResponElimina