dilluns, 20 de febrer del 2012

Pastís de patata i carn picada

Avui una recepta, ben fàcil també. Un pastís de patata i carn picada que amb un sol plat tindrem el dinar fet.




Ingredients (4 persones):
300-350 gr. de carn picada
tomàquet
1 paquet de puré de patata
formatge ratllat
sal
oli

Preparació del plat:
Encenem el forn a 180º, perquè es vagi escalfant.
Preparem una paella amb oli, per tal de fer-hi la carn picada. Quan l'oli sigui ben calent i afegim la carn picada i l'anem fent fins que quedi daurada. Hi afegim tomàquet triturat i ho deixem que es sofregeixi bé.
D'altra banda preparem el puré de patata, tal i com indiquen les instruccions del recipient. Podem fer també, el puré de patata bullida, però en aquest cas, vam utilitzar puré de sobre.
Quan tinguem tot a punt, només ens queda preparar el plat en una safata de forn. Posem una capa de carn picada.


A continuació una capa de puré de patata.


I finalment formatge ratllat per poder gratinar el plat.


Posem la safata al forn amb el gratinador només i ja tindrem el plat preparat.

BON PROFIT!!

Avui us proposem la següent cançó: Whitney Houston - I will always love you


2 comentaris:

  1. A casa quan fem aquest plat és plat únic. I com ens agrada. Que bo!
    Nani

    ResponElimina
  2. Ens agrada aquest plat, no en queda mai gens ni mica, i és clar plat únic (la qual cosa agrada molt a la cuinera que soc jo)


    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina