dimecres, 29 de febrer del 2012

Estofat de patata amb carn de gall d'indi

Avui una recepta de casa de tota la vida... estofat de patata amb carn de gall d'indi.


Ingredients (4 persones): 
5 patates 
1/4 de gall d'indi
ceba
tomàquet
brou
llaurer
sal
pebre

Preparació del plat:
En una cassola posem una mica d'oli. Salpebrem la carn i la sofregim. 
Tallem la ceba ben petita i la afegim, juntament amb el tomàquet, a la carn que tenim sofregint-se. 
Una vegada ho tinguem tot ben sofregit hi aboquem el brou i una fulla de llaurer i deixem que es cogui. 
A part, pelem i tallem a trossos les patates. Quan tinguem la carn més o menys cuita, hi tirem les patates i deixem que es cogui tot junt.

Ja ho tindrem llest per emplatar! 
BON PROFIT!!

La cançó que avui us proposem és: Joan Manuel Serrat - Esos locos bajitos

4 comentaris:

  1. Quin estofat tan bo! I molt saludable amb la carn de gall d' indi!

    ResponElimina
  2. utilitzar gall d'indi és molt més saludable, jo a vegades també compro aquesta carn amb tacos per fer estofat

    ptns

    ResponElimina
  3. Siiii... i de gust... fins i tot m'agrada més com queda amb la carn de gall d'indi!

    ResponElimina
  4. Un estofat de tota l a vida, i fent-lo amb gall d'indi molt sa!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina