dissabte, 10 de desembre del 2011

Lluç amb verduretes

Avui toca un plat ben sa... un filet de peix a la planxa, el que més us agradi, amb una barreja de verduretes saltejades a la paella. 
Sa... i boníssim!!!


Ingredients:
filet de lluç (pots escollir el que vulguis)
barreja de verduretes
oli
sal
pebre
suc de llimona

Preparació del plat:
Primer de tot, salpebrem el peix. Hi posem sal, una mica de pebre i un rajolí de suc de llimona, i ho deixem macerar una estona, per tal de que el peix agafi gust.
Posem en una paella una mica d'oli, i hi evoquem les verduretes. En aquest cas, vam comprar una bossa que venen amb tot tipus de verduretes, tallades petites... perfectes per a fer aquest tipus d'acompanyament. Deixem a foc lent que es vagin fent les verduretes.
A última hora, en una planxa, hi posem el peix, i el fem al gust.
Ja només ens queda emplatar-ho.... BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: Ketama - No estamos locos

4 comentaris:

  1. Quin plat! Com més senzill millor. M'agrada molt.
    Nani

    ResponElimina
  2. M´ agradan aquets plats tan sans perquè a més estàn bonissims!

    ResponElimina
  3. Una recepta ben saludable!!
    Susanna, he vist el teu blog per la xarxa (sóc la Gemma).

    ResponElimina
  4. Looks absolutely delightful - seriously I can't wait to try it!

    ResponElimina