divendres, 30 de setembre del 2011

Crestes de tonyina i verduretes

Avui una recepta amb la qual ens va sorprendre per sopar el Juan Pedro...crestes de tonyina i verduretes. Boníssimes!!!! Van agradar moltíssim!!! I ara ja comencem a fer-ne de gambes, de pollastre... ja us les anirem penjant. Però de moment... us presentem la recepta de les cretes de tonyina i verduretes, amb el reportatge fotogràfic, fet pel mateix Juan Pedro.




Ingredients:
paquet d'oblees per a fer crestes (La Cocinera en el nostre cas)
2 llaunes de tonyina
verduretes variades
1 ou


Preparació del plat:
En una paella comencem a escalfar a foc lent les verduretes... fins que estiguin ben toves. A continuació les barregem amb les llaunes de tonyina.


A continuació estenem les oblees, que venen amb un paper que ajuda a treballar amb aquestes, i les anem omplint. La quantitat ja veureu que no és gaire, sinó la pasta de la oblea es trenca a l'hora de tancar-les. Per tant, hem d'anar amb molt de compte perquè la pasta no es trenqui.


Mentre, haurem escalfat el forn a 200º.
Una vegada tenim totes les oblees tancades, les emplatem a una safata de forn i les pintem amb ou. Les posem al forn, amb foc a dalt i a baix,  i les deixarem fins que quedin ben dauradetes. 


Esperem que us agradin! 
BON PROFIT!!!


La cançó que avui us proposem és: Els Pets - Bon dia.

5 comentaris:

  1. El millor de les crestes és que es poden farcir de qualsevol cosa! Aquestes deuen ser boníssimes!
    L'altre dia en vam farcir unes d'una salsa de tomàquet casolna amb alfàbrega i un trosset de mozzarella i estaven de cine!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Si, si, boníssimes!!!

    Sandra, aquesta idea que ens has donat de tomàquet, alfàbrega i mozarella... ha d'estar boníssim!!! HO provarem, segur!

    ResponElimina
  3. Boníssimes i molt versàtils! I a mi també m'agraden més fetes al forn que no pas fregides, queden molt més lleugeres ;)

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina