dissabte, 16 d’abril del 2011

Pizzetes de llom arrebossat

Aquest plat és recomanat tant pel seu sabor com per la seva fàcil preparació per fer-ho amb nens. Us ajudaran a preparar-lo abans de posar al forn i després... se'l menjaran molt bé!!! És un bon plat perquè els nens mengin carn, es pot fer amb carn, vedella, pollastre... Aquí us deixem la recepta:


Ingredients:
llom
ou
farina de galeta
tomàquet
formatge ratllat
orenga

Preparació del plat:

Arrebossem el llom amb l'ou i la farina de galeta i ho fregim en una paella amb oli ben calent. Quan estigui fet retirem els trossos i els posem a una safata de forn. A sobre de cada tros hi posarem: tomàquet, formatge ratllat i una mica d'orenga. Posem la plata al forn, fins que veiem que el formatge es fon. 



BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: Summercat (Spot Estrella Damm Formentera)

1 comentari:

  1. Que buena idea rebozar con harina de galleta.
    Se ven muy ricas esas pizzas, bueno minis.
    Besos

    ResponElimina