BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimecres, 4 de gener de 2017

Arbre de Nadal de pasta de full

Aquest és un dels postres que hem fet aquestes festes amb la Paula. És un postre molt fàcil i que els nens de casa poden ajudar-nos i així passar una bona estona a la cuina amb ells.


Ingredients: 
2 làmines de pasta de full
xocolata per fondre o nocilla
1 ou
lacasitos
virutes de xocolata

Preparació del postre: 

Preescalfem el forn a 200º.
Estenem sobre el marbre una làmina de pasta de full i fem la forma de l'arbre. A sobre hi estenem la xocolata prèviament desfeta.


A continuació hi posem la segona làmina de pasta de full a sobre i dibuixem la forma de l'arbre, respectant la forma de la làmina de sota.
A continuació, amb el ganivet tallem porcions a cada costat deixant un espai al mig. Ara cal que anem enroscant les porcions que ens han quedat a cada costat.
Amb la pasta de full sobrant podem fer alguna decoració per l'arbre (estrelles, guirnaldes...)


Una vegada fet això pintem amb ou tot l'arbre i escampem virutes de xocolata. 


Ho posem al forn i deixem fins que quedi daurat.
Quan estigui fet podem decorar amb lacasitos enganxant-los a l'arbre amb la xocolata que tenim fosa.


BON PROFIT!!! 

Per acompanyar aquesta recepta, us recomanem la següent cançó: Darwin's Dream - You and me