BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dissabte, 29 d’agost de 2015

Amanida de llagostins macerada en suc de llima

Aquest estiu hem estat un parell de dies a casa de la meva cunyada i ens va fer aquesta amanida refrescant.

És molt fàcil de preparar i el resultat és boníssim i molt vistós.





Ingredients (4 persones):
500gr. llagostins cuits pelats
250gr. blat de moro en llauna
250gr. tomàquets cherry
1/2 ceba
1/2 pebrot verd
Coriandre (cilantro) picat
1cs de suc de llima
1cs d'oli d'oliva
1/2cs de sal


Preparació del plat:
Pelem els llagostins, escorrem el blat de moro, rentem els tomàquets i els partim per la meitat. Ho posem tot en un bol.
Tallem el pebrot verd i la ceba en trossos ben petits i els afegim al bol.
Barregem el suc de llima, l'oli, el coriandre i la sal en un altre bol. Amanim amb aquesta mescla l'amanida fins que tots els elements quedin ben impregnats.
Ho deixem reposar a temperatura ambient (a l'hivern) o a la nevera (a l'estiu) durant mitja hora i podem servir.




Espero que la disfruteu. BON PROFIT!

La cançó que avui ens acompanyarà amb aquesta amanida és: Shakira - Gitana