BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimarts, 8 de desembre de 2015

"Montadito" d'ou de guatlla i xistorra

S'acosten les festes i hem de començar a pensar en molts plats... avui us presentem un entrant molt fàcil però boníssim. L'únic defecte és que per ser bo del tot, cal fer-ho a l'últim moment per menjar-lo calent.



Ingredients:
torradetes de pa torrat
xistorra
ou de guatlla


Preparació del plat:
Tallem la xistorra a trossets i la fregim en una paella amb oli ben calent. La deixem més o menys feta, depèn de com us agradi més a vosaltres.
A la mateixa paella, aprofitant l'oli de la xistorra podeu si voleu, fer els ous de guatlla. 
Preparem les torradetes de pa en un plat i hi anem posant un ou de guatlla a cada una. A sobre, un tros de xistorra i amb un escuradents punxem el "montadito" per tal que no es desmonti.
Ja tenim el "montadito" preparat.

BON PROFIT!

La cançó que avui us proposem per acompanyar aquest petit entrant és: Led Zeppelin - Stairway to heaven

2 comentaris:

  1. Mmmm bonissim. Jo algún cop ho he fet pero posant sobrassada al Pa i despres ja l'ou. Bon profit!!! I molt Bona la canço tambe!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... amb sobrassada també hi tenim la recepta penjada (http://calsoparet.blogspot.com.es/2011/05/pintxo-dou-de-guatlla-amb-sobrassada.html) ... aquesta recepta té moltes variants.
      Gràcies pel comentari!

      Elimina